Tor Sang Bandha Jaahi Lyrics in Hindi | Mahun Kunwara Tahun Kunwari | Mann, Elsa, Akash | Zee Music Chhattisgarhi
Tor Sang Bandha Jaahi | Mahun Kunwara Tahun Kunwari | Mann, Elsa, Akash | Zee Music Chhattisgarhi
Music Director: Sunil Soni Lyrics: Manoj Verma Singers: Sunil Soni & Alka Chandrakar Starcast: Mann kuraishi, Elsa Ghosh, Akash Production House: SJS Motion Pictures (LLP) Producer: Rocky Daswani, Niraj Vikram & Manoj Verma
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
देखेव जबले तोला जाने का होगे मोला
देखेव जबले तोला जाने का होगे मोला
मोर मन तोर संग रुमझुम झूमे ल लागे रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
देखे जबले तोला जाने का होगे मोला
देखे जबले तोला जाने का होगे मोला
मोर मन तोर संग रुमझुम झूमे ल लागे रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
चारो कोती गोंदा मम्हागे चिरई चिरगुन करमा सुनागे
चारो कोती गोंदा मम्हागे चिरई चिरगुन करमा सुनागे
तोर पांव के पयरी के छुनछुन हिरदय अंतस म समागे
तोर पांव के पयरी के छुनछुन हिरदय अंतस म समागे
जिन्दी देदेव तोला मया होगे मोला
जिन्दी देदेव तोला अबड मया होगे मोला
संग म जुरमिल गुनगुन गीत गाबो रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
गुनन गुनन भवरा गुन्गुनाथे मोर मन के गीत ल गाथे
गुनन गुनन भवरा गुन्गुनाथे मोर मन के गीत ल गाथे
झिमिर झिमिर झरना के झिम झिम जीवरा म आगि लागथे
झिमिर झिमिर झरना के झिम झिम जीवरा म आगि लागथे
तरसत हे चोला मया दे दे मोला
तरसत हे चोला मया दे दे मोला
बिन तोर अब मोर जियरा कहूँ न लगे रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
देखेव जबले तोला जाने का होगे मोला
देखेव जबले तोला जाने का होगे मोला
मोर मन तोर संग रुमझुम झूमे ल लागे रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
देखे जबले तोला जाने का होगे मोला
देखे जबले तोला जाने का होगे मोला
मोर मन तोर संग रुमझुम झूमे ल लागे रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
चारो कोती गोंदा मम्हागे चिरई चिरगुन करमा सुनागे
चारो कोती गोंदा मम्हागे चिरई चिरगुन करमा सुनागे
तोर पांव के पयरी के छुनछुन हिरदय अंतस म समागे
तोर पांव के पयरी के छुनछुन हिरदय अंतस म समागे
जिन्दी देदेव तोला मया होगे मोला
जिन्दी देदेव तोला अबड मया होगे मोला
संग म जुरमिल गुनगुन गीत गाबो रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
गुनन गुनन भवरा गुन्गुनाथे मोर मन के गीत ल गाथे
गुनन गुनन भवरा गुन्गुनाथे मोर मन के गीत ल गाथे
झिमिर झिमिर झरना के झिम झिम जीवरा म आगि लागथे
झिमिर झिमिर झरना के झिम झिम जीवरा म आगि लागथे
तरसत हे चोला मया दे दे मोला
तरसत हे चोला मया दे दे मोला
बिन तोर अब मोर जियरा कहूँ न लगे रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहना
तोर संग बंधा जाही पिरित के डोरी रे ये मोर मन मोहनी
In English
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohanee
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohanee
dekhev jabale tola jaane ka hoge mola
dekhev jabale tola jaane ka hoge mola
mor man tor sang rumajhum jhoome la laage re ye mor man mohanee
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohana
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohana
dekhe jabale tola jaane ka hoge mola
dekhe jabale tola jaane ka hoge mola
mor man tor sang rumajhum jhoome la laage re ye mor man mohana
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohanee
chaaro kotee gonda mamhaage chiree chiragun karama sunaage
chaaro kotee gonda mamhaage chiree chiragun karama sunaage
tor paanv ke payaree ke chhunachhun hiraday antas ma samaage
tor paanv ke payaree ke chhunachhun hiraday antas ma samaage
jindee dedev tola maya hoge mola
jindee dedev tola abad maya hoge mola
sang ma juramil gunagun geet gaabo re ye mor man mohanee
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohana
gunan gunan bhavara gungunaathe mor man ke geet la gaathe
gunan gunan bhavara gungunaathe mor man ke geet la gaathe
jhimir jhimir jharana ke jhim jhim jeevara ma aagi laagathe
jhimir jhimir jharana ke jhim jhim jeevara ma aagi laagathe
tarasat he chola maya de de mola
tarasat he chola maya de de mola
bin tor ab mor jiyara kahoon na lage re ye mor man mohana
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohanee
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohana
tor sang bandha jaahee pirit ke doree re ye mor man mohanee
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
Comments
Post a Comment