Tor Bina - Sunaina Karwa | Akash Dew | Pankaj Ratnakar
Song: Tor Bina Composer: Akash Dew Singer: Sunaina Karwa Lyricist : Pankaj Ratnakar AKA SD Pankaj
तोर मया के सजनी मैं ह चलना दूर हवे
कहिथे दिल ये तोर बिना अब चलना फिजूल हवे
बिरहा सताए बईहा मन कहु नइ लागे
नाव तोर सुन के रे बैरी रग रग ह मोर भागे
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
सात जनम के संगी ते ह साथ कभु न छूटे
होगेंव मैं ह तोर दीवानी दिल ये कभु न टूटे
रात दिन तोला सोंचव तोला सुरताव
पिरित के अंगना म बैरी जिनगी मैं बसाव
हाँ..सजना…… तोर बिना जिया जाये न
हाँ..सजना …… तोर बिना जिया जाये न
तोर फुलवारी के मैं रखवार हव
रखहुँ तोला मैं बचाके
मोर नैना के तैं सुघ्घर सपना
रखहुँ तोला मैं सजाके
बांनध के पिरित डोरी आहू तोर अंगना
तोर बिन मन नइ लागे अब एक पल न
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
तोर बिना जिया जाये न
कहिथे दिल ये तोर बिना अब चलना फिजूल हवे
बिरहा सताए बईहा मन कहु नइ लागे
नाव तोर सुन के रे बैरी रग रग ह मोर भागे
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
सात जनम के संगी ते ह साथ कभु न छूटे
होगेंव मैं ह तोर दीवानी दिल ये कभु न टूटे
रात दिन तोला सोंचव तोला सुरताव
पिरित के अंगना म बैरी जिनगी मैं बसाव
हाँ..सजना…… तोर बिना जिया जाये न
हाँ..सजना …… तोर बिना जिया जाये न
तोर फुलवारी के मैं रखवार हव
रखहुँ तोला मैं बचाके
मोर नैना के तैं सुघ्घर सपना
रखहुँ तोला मैं सजाके
बांनध के पिरित डोरी आहू तोर अंगना
तोर बिन मन नइ लागे अब एक पल न
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
हाँ… सजना….. तोर बिना जिया जाये न
तोर बिना जिया जाये न
In English
tor maya ke sajanee main ha chalana door have
kahithe dil ye tor bina ab chalana phijool have
biraha satae baeeha man kahu nai laage
naav tor sun ke re bairee rag rag ha mor bhaage
haan… sajana….. tor bina jiya jaaye na
haan… sajana….. tor bina jiya jaaye na
saat janam ke sangee te ha saath kabhu na chhoote
hogenv main ha tor deevaanee dil ye kabhu na toote
raat din tola sonchav tola surataav
pirit ke angana ma bairee jinagee main basaav
haan..sajana…… tor bina jiya jaaye na
haan..sajana …… tor bina jiya jaaye na
tor phulavaaree ke main rakhavaar hav
rakhahun tola main bachaake
mor naina ke tain sughghar sapana
rakhahun tola main sajaake
baannadh ke pirit doree aahoo tor angana
tor bin man nai laage ab ek pal na
haan… sajana….. tor bina jiya jaaye na
haan… sajana….. tor bina jiya jaaye na
tor bina jiya jaaye na
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
I love this song mor maan chhu ge ye gaana h
ReplyDelete