Tola Durga Kahanv Ki Maa Kali (तोला दुर्गा कहंव की माँ काली) Lyrics in Hindi Chhattisgarhi Seva Jas Geet
Tola Durga Kahanv Ki Maa Kali (तोला दुर्गा कहंव की माँ काली) Lyrics Chhattisgarhi Seva Jas Geet
Album | Tola Durga Kaho Ki Maa Kali |
Here is your download link!
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
तोला दुर्गा कहंव की माँ काली
चारो धाम म तोर हे पुजारी ओ माता रानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
तोला दुर्गा कहंव की माँ काली
चारो धाम म तोर हे पुजारी ओ माँ भवानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
चंद्रपुर म चंद्रसेनी कहाय तैं
रायगढ़ म बूढ़ी माई ओ..
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
हो..चंद्रपुर म चंद्रसेनी कहाय तैं
रायगढ़ म बूढ़ी माई ओ..
घोघरा नरवा म बइठे हस काली बनके
हरदी के कोटिन दाई ओ
सारंगढ़ म तैं सम्बलाई
डोलसरा के तैं बंजारी ओ माँ भवानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
तोर लइका दाई रोवत हंव तोर बर
तोर बिना मैं उदास हंव
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
ओ..तोर लइका दाई रोवत हंव तोर बर
तोर बिना मैं उदास हंव
बिनती ल सुनले माता सुनले गोहार ओ
राख ले अंचरा के छांव तोर
तोर बिना ये मोर जिनगानी
जइसे सावन होथे बिन पानी ओ माता रानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
देखत हंव चारो डहर नई दिखय तोर
कहाँ लुकागे महामाई तैं
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
हो ..देखत हंव चारो डहर नई दिखय तोर
कहाँ लुकागे महामाई तैं
आंसू बरसगे दाई चोला तरसगे ओ
कइसे तीर सुनावंव मैं
मोर नैना के प्यास बुझादे
तोर दर्शन बिना नई बांचव बचाले दाई
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
तोला दुर्गा कहंव की माँ काली
चारो धाम म तोर हे पुजारी ओ माँ भवानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
तोला दुर्गा कहंव की माँ काली
चारो धाम म तोर हे पुजारी ओ माता रानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
तोला दुर्गा कहंव की माँ काली
चारो धाम म तोर हे पुजारी ओ माँ भवानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
चंद्रपुर म चंद्रसेनी कहाय तैं
रायगढ़ म बूढ़ी माई ओ..
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
हो..चंद्रपुर म चंद्रसेनी कहाय तैं
रायगढ़ म बूढ़ी माई ओ..
घोघरा नरवा म बइठे हस काली बनके
हरदी के कोटिन दाई ओ
सारंगढ़ म तैं सम्बलाई
डोलसरा के तैं बंजारी ओ माँ भवानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
तोर लइका दाई रोवत हंव तोर बर
तोर बिना मैं उदास हंव
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
ओ..तोर लइका दाई रोवत हंव तोर बर
तोर बिना मैं उदास हंव
बिनती ल सुनले माता सुनले गोहार ओ
राख ले अंचरा के छांव तोर
तोर बिना ये मोर जिनगानी
जइसे सावन होथे बिन पानी ओ माता रानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
देखत हंव चारो डहर नई दिखय तोर
कहाँ लुकागे महामाई तैं
जय माता दी, जय माँ जय माता दी
हो ..देखत हंव चारो डहर नई दिखय तोर
कहाँ लुकागे महामाई तैं
आंसू बरसगे दाई चोला तरसगे ओ
कइसे तीर सुनावंव मैं
मोर नैना के प्यास बुझादे
तोर दर्शन बिना नई बांचव बचाले दाई
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
तोला दुर्गा कहंव की माँ काली
चारो धाम म तोर हे पुजारी ओ माँ भवानी
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन माता मोला
का मैं चढ़ हावंव तोला दर्शन ओ
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे माता मोला
कइसे बुलावंव तोला दर्शन दे ओ
In English
jay maata dee, jay maan jay maata dee
jay maata dee, jay maan jay maata dee
tola durga kahanv kee maan kaalee
chaaro dhaam ma tor he pujaaree o maata raanee
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
tola durga kahanv kee maan kaalee
chaaro dhaam ma tor he pujaaree o maan bhavaanee
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
chandrapur ma chandrasenee kahaay tain
raayagadh ma boodhee maee o..
jay maata dee, jay maan jay maata dee
ho..chandrapur ma chandrasenee kahaay tain
raayagadh ma boodhee maee o..
ghoghara narava ma baithe has kaalee banake
haradee ke kotin daee o
saarangadh ma tain sambalaee
dolasara ke tain banjaaree o maan bhavaanee
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
tor laika daee rovat hanv tor bar
tor bina main udaas hanv
jay maata dee, jay maan jay maata dee
o..tor laika daee rovat hanv tor bar
tor bina main udaas hanv
binatee la sunale maata sunale gohaar o
raakh le anchara ke chhaanv tor
tor bina ye mor jinagaanee
jaise saavan hothe bin paanee o maata raanee
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
dekhat hanv chaaro dahar naee dikhay tor
kahaan lukaage mahaamaee tain
jay maata dee, jay maan jay maata dee
ho ..dekhat hanv chaaro dahar naee dikhay tor
kahaan lukaage mahaamaee tain
aansoo barasage daee chola tarasage o
kaise teer sunaavanv main
mor naina ke pyaas bujhaade
tor darshan bina naee baanchav bachaale daee
kaise bulaavanv tola darshan de maata mola
kaise bulaavanv tola darshan de o
kaise bulaavanv tola darshan de maata mola
kaise bulaavanv tola darshan de o
tola durga kahanv kee maan kaalee
chaaro dhaam ma tor he pujaaree o maan bhavaanee
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
kaise bulaavanv tola darshan de maata mola
kaise bulaavanv tola darshan de o
ka main chadh haavanv tola darshan maata mola
ka main chadh haavanv tola darshan o
kaise bulaavanv tola darshan de maata mola
kaise bulaavanv tola darshan de o
Comments
Post a Comment