Mor Sansaar | Avinash & Prajakta | Rishiraj Pandey & Shweta Mahima Das
Audio Song | Mor Sansaar Ma |
Singer | Rishiraj Pandey & Shweta Mahima Das |
Lyrics | Ankit Marskole |
Star Cast | Avinash Sharma & Prajakta Gawai |
Producer | Anvesh Mallick |
Director | Pushkar Sahu |
Mor Sansaar CG Song Download
Here is your download link!
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
मोर संसार म दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म
तोर इक़रार म मया के धार म
गावव मैं गीत पिरित के संगी तोरे प्यार म
करथंव मैं इज़हार गोरी
तैं मोरे प्राण गोरी
राह देखंव मैं तोरे
होगे हे शाम गोरी
मोर संसार म दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी हाय पड़ गेंव मैं प्यार म
बिंदिया तोरे चाँद के टुकड़ा
भाय मोला तोरे सुंदर मुखड़ा
आजा मोरे तीरे म सजनी
देख ले छा के मया के बदरा
तैं बुलाये मैं आ गेंव सजना
डार के तोरे मया के गजरा
मांग में तैं सिंदूर सजा दे
ले चल मोला अपन अंगना
तोर इक़रार म मया के धार म
गावव मैं गीत पिरित के हे संगी तोरे प्यार म
रतिया मोरे कटै न सजनी
तोर से मिले के करावं अगोरा
तोर बिना हाल बेहाल हे सजनी
जिन्गी के मोर पन्ना हे कोरा
मैं नई जानव का होगे मोला
एक एक सपना म देखंव मैं तोला
अब रंग मोला कोई न भावे
जब ले तोरे ये रंग लागे मोला
मोरे घर द्वार म जिन्गी के सार म
बस गे तैं अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म
पड़ गेंव मैं प्यार म,
पड़ गेंव मैं प्यार म
पड़ गेंव मैं प्यार म हो। …..
पड़ गेंव मैं प्यार म
साज छेड़े अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म
तोर इक़रार म मया के धार म
गावव मैं गीत पिरित के संगी तोरे प्यार म
करथंव मैं इज़हार गोरी
तैं मोरे प्राण गोरी
राह देखंव मैं तोरे
होगे हे शाम गोरी
मोर संसार म दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी हाय पड़ गेंव मैं प्यार म
बिंदिया तोरे चाँद के टुकड़ा
भाय मोला तोरे सुंदर मुखड़ा
आजा मोरे तीरे म सजनी
देख ले छा के मया के बदरा
तैं बुलाये मैं आ गेंव सजना
डार के तोरे मया के गजरा
मांग में तैं सिंदूर सजा दे
ले चल मोला अपन अंगना
तोर इक़रार म मया के धार म
गावव मैं गीत पिरित के हे संगी तोरे प्यार म
रतिया मोरे कटै न सजनी
तोर से मिले के करावं अगोरा
तोर बिना हाल बेहाल हे सजनी
जिन्गी के मोर पन्ना हे कोरा
मैं नई जानव का होगे मोला
एक एक सपना म देखंव मैं तोला
अब रंग मोला कोई न भावे
जब ले तोरे ये रंग लागे मोला
मोरे घर द्वार म जिन्गी के सार म
बस गे तैं अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म
पड़ गेंव मैं प्यार म,
पड़ गेंव मैं प्यार म
पड़ गेंव मैं प्यार म हो। …..
पड़ गेंव मैं प्यार म
In English
mor sansaar ma dil ke sitaar ma
saaj chhede aise goree pad genv main pyaar ma
tor iqaraar ma maya ke dhaar ma
gaavav main geet pirit ke sangee tore pyaar ma
karathanv main izahaar goree
tain more praan goree
raah dekhanv main tore
hoge he shaam goree
mor sansaar ma dil ke sitaar ma
saaj chhede aise goree haay pad genv main pyaar ma
bindiya tore chaand ke tukada
bhaay mola tore sundar mukhada
aaja more teere ma sajanee
dekh le chha ke maya ke badara
tain bulaaye main aa genv sajana
daar ke tore maya ke gajara
maang mein tain sindoor saja de
le chal mola apan angana
tor iqaraar ma maya ke dhaar ma
gaavav main geet pirit ke he sangee tore pyaar ma
ratiya more katai na sajanee
tor se mile ke karaavan agora
tor bina haal behaal he sajanee
jingee ke mor panna he kora
main naee jaanav ka hoge mola
ek ek sapana ma dekhanv main tola
ab rang mola koee na bhaave
jab le tore ye rang laage mola
more ghar dvaar ma jingee ke saar ma
bas ge tain aise goree pad genv main pyaar ma
pad genv main pyaar ma,
pad genv main pyaar ma
pad genv main pyaar ma ho. …..
pad genv main pyaar ma
Comments
Post a Comment