Kiraya Ke Makaan Lyrics in Hindi | Mahun Kunwara Tahun Kunwari | Akash, Elsa, Mann | Zee Chhattisgarhi
Kiraya Ke Makaan | Mahun Kunwara Tahun Kunwari | Akash, Elsa, Mann | Zee Chhattisgarhi
Music Director: Sunil Soni Lyrics: Pritam Pahadi Singers: Sunil Soni and Anurag Sharma Starcast: Akash Soni, Elsa Ghosh, Mann Kuraishi, Production House: SJS Motion Pictures (LLP) Producer: Rocky Daswani, Niraj Vikram & Manoj Verma Director: Manoj Verma
Kiraya Ke Makaan Full Lyrics
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगेन हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगेन हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
का हमन बतावन जूता चप्पल घिसागे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे
का हमन बतावन जूता चप्पल घिसागे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे
खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे अरे रे रे रे
मन ह होथे रे हमर आन तान अरे होथे आन तान हमला नै मिलय किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगे हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
जब मय कहिथ्व जी हावव कुवारा देखते जी मोला घुर घुर के
कुकुर बिलाई कस मोला भागते करथे सब्बो जी दूर छुर के
जब मय कहिथ्व जी हावव कुवारा देखते जी मोला घुर घुर के
कुकुर बिलाई कस मोला भागते करथे सब्बो जी दूर छुर के
बाचे खोचे घलो पैसा सिरागे घर खोजइ के मारे माथा पीरगे
अरे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे नहीं सुनसुन के नहीं सुनसुन के
नहीं सुनसुन के पक गेहे कान अरे होगेन हलाकान नै मिलत हे जी किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगेन हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
बिना मकान के शहर म संगी नै त चलय अब गुजरा भारी करलई होगे का दुख बतावन
काबर हवान हम कुंवारा
बिना मकान के शहर म संगी नै त चलय अब गुजरा भारी करलई होगे का दुख बतावन
काबर हवान हम कुंवारा
नै हे घर वाली मति चक रागे नै हे घर वाली मति छारियागे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे
नै होवय जी नै होवय जी नै होवय जी डीणवा के मान अरे होगेन हलकान नै मिलय हे जी किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगे हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगेन हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगेन हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
का हमन बतावन जूता चप्पल घिसागे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे
का हमन बतावन जूता चप्पल घिसागे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे
खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे अरे रे रे रे
मन ह होथे रे हमर आन तान अरे होथे आन तान हमला नै मिलय किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगे हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
जब मय कहिथ्व जी हावव कुवारा देखते जी मोला घुर घुर के
कुकुर बिलाई कस मोला भागते करथे सब्बो जी दूर छुर के
जब मय कहिथ्व जी हावव कुवारा देखते जी मोला घुर घुर के
कुकुर बिलाई कस मोला भागते करथे सब्बो जी दूर छुर के
बाचे खोचे घलो पैसा सिरागे घर खोजइ के मारे माथा पीरगे
अरे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे नहीं सुनसुन के नहीं सुनसुन के
नहीं सुनसुन के पक गेहे कान अरे होगेन हलाकान नै मिलत हे जी किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगेन हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
बिना मकान के शहर म संगी नै त चलय अब गुजरा भारी करलई होगे का दुख बतावन
काबर हवान हम कुंवारा
बिना मकान के शहर म संगी नै त चलय अब गुजरा भारी करलई होगे का दुख बतावन
काबर हवान हम कुंवारा
नै हे घर वाली मति चक रागे नै हे घर वाली मति छारियागे खोजइ के मारे हमर माथा पीरगे
नै होवय जी नै होवय जी नै होवय जी डीणवा के मान अरे होगेन हलकान नै मिलय हे जी किराया के मकान
हमन खोज खोज होगेंन परेशान अरे होगे हलकान हमला नै मिलय किराया के मकान
In English
haman khoj khoj hogenn pareshaan are hogen halakaan hamala nai milay kiraaya ke makaan
haman khoj khoj hogenn pareshaan are hogen halakaan hamala nai milay kiraaya ke makaan
ka haman bataavan joota chappal ghisaage khoji ke maare hamar maatha peerage
ka haman bataavan joota chappal ghisaage khoji ke maare hamar maatha peerage
khoji ke maare hamar maatha peerage are re re re
man ha hothe re hamar aan taan are hothe aan taan hamala nai milay kiraaya ke makaan
haman khoj khoj hogenn pareshaan are hoge halakaan hamala nai milay kiraaya ke makaan
jab may kahithv jee haavav kuvaara dekhate jee mola ghur ghur ke
kukur bilaee kas mola bhaagate karathe sabbo jee door chhur ke
jab may kahithv jee haavav kuvaara dekhate jee mola ghur ghur ke
kukur bilaee kas mola bhaagate karathe sabbo jee door chhur ke
baache khoche ghalo paisa siraage ghar khoji ke maare maatha peerage
are khoji ke maare hamar maatha peerage nahin sunasun ke nahin sunasun ke
nahin sunasun ke pak gehe kaan are hogen halaakaan nai milat he jee kiraaya ke makaan
haman khoj khoj hogenn pareshaan are hogen halakaan hamala nai milay kiraaya ke makaan
bina makaan ke shahar ma sangee nai ta chalay ab gujara bhaaree karalee hoge ka dukh bataavan
kaabar havaan ham kunvaara
bina makaan ke shahar ma sangee nai ta chalay ab gujara bhaaree karalee hoge ka dukh bataavan
kaabar havaan ham kunvaara
nai he ghar vaalee mati chak raage nai he ghar vaalee mati chhaariyaage khoji ke maare hamar maatha peerage
nai hovay jee nai hovay jee nai hovay jee deenava ke maan are hogen halakaan nai milay he jee kiraaya ke makaan
haman khoj khoj hogenn pareshaan are hoge halakaan hamala nai milay kiraaya ke makaan
Comments
Post a Comment