JORAV JORAV JORAN HO-जोरव जोरव जोरन हो - LYRICS IN HINDI CG NAVRATRI SONG- दुकालू यादव-CHHATTISGARHI JAS GEET
JORAV JORAV JORAN HO-जोरव जोरव जोरन हो - LYRICS CG NAVRATRI SONG- दुकालू यादव-CHHATTISGARHI JAS GEET
Song - Kaise Bhejaw Dai Tola Singer - Dukalu Yadav Producer - Rekh Chand Oswal Editor - Shesh Nishad Graphics - Sandhya Chhatriya, Jyoti Deep
JORAV JORAV JORAN HO-जोरव जोरव जोरन हो CG Song Download
Here is your download link!
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
जोरव जोरव जोरव जोरन हो
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
जोरव जोरव जोरव जोरन हो
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
चला चला दीदी चला मोर भाई
सगुरी जावत हे महामाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
तोर बिना जग नाव शहर हा शरग बरोबर लागे
रिगबिग रिगबिग बिजनि बरे ओ रथिया दिन अस लागे
रथिया दिन अस लागे ओ दाई रथिया दिन अस लागे
मया के बंधना म नौ दिन बांधे बिदा के बेरा आगे
संग तोर छूटती लागे उदासी आँखि ले आँसू बोहागे
आँखि ले आँसू बोहागे ओ दाई, आँखि ले आँसू बोहागे
सुन्ना सुन्ना घरअउ अंगना लागत हे भारी करलाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
पच्छहर भर बर जोरव जोरन कँघी कोकई कोरन
लुगरा पोलखा चुनरी चोली आमा पान के तोरन
आमा पान के तोरन ओ दाई ,आमा पान के तोरन
सुपली टुकनी तेल के गुंडी तेर चाँउर के जोरन
टिकली फुंदरी चुरी मुंदरी, बंदन चन्दन दर्पन
बंदन चन्दन दर्पन ओ दाई बंदन चन्दन दर्पन
मूंगामोती दवा अउ तिल्ली मईया बर चना गुड़ लाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
सगरी नहावन चले महामाई मांग भरे बंमलाली
नाचत गावत चले सेवुक़ मन उड़े अभिर गुलाली
उड़े अभिर गुलाली ओ दाई, उड़े अभिर गुलाली
जोत जावरा होत विषर्जन आज ह लागे खाली
अउ आबे जग जननी दुर्गा अम्बे शेरावाली
अम्बे शेरावाली ओ दाई, अम्बे शेरावाली
परमानन्द के झोलिया भर तैं माता होंगेस पहुनाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
जोरव जोरव जोरव जोरन हो
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
जोरव जोरव जोरव जोरन हो
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
चला चला दीदी चला मोर भाई
सगुरी जावत हे महामाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
तोर बिना जग नाव शहर हा शरग बरोबर लागे
रिगबिग रिगबिग बिजनि बरे ओ रथिया दिन अस लागे
रथिया दिन अस लागे ओ दाई रथिया दिन अस लागे
मया के बंधना म नौ दिन बांधे बिदा के बेरा आगे
संग तोर छूटती लागे उदासी आँखि ले आँसू बोहागे
आँखि ले आँसू बोहागे ओ दाई, आँखि ले आँसू बोहागे
सुन्ना सुन्ना घरअउ अंगना लागत हे भारी करलाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
पच्छहर भर बर जोरव जोरन कँघी कोकई कोरन
लुगरा पोलखा चुनरी चोली आमा पान के तोरन
आमा पान के तोरन ओ दाई ,आमा पान के तोरन
सुपली टुकनी तेल के गुंडी तेर चाँउर के जोरन
टिकली फुंदरी चुरी मुंदरी, बंदन चन्दन दर्पन
बंदन चन्दन दर्पन ओ दाई बंदन चन्दन दर्पन
मूंगामोती दवा अउ तिल्ली मईया बर चना गुड़ लाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
सगरी नहावन चले महामाई मांग भरे बंमलाली
नाचत गावत चले सेवुक़ मन उड़े अभिर गुलाली
उड़े अभिर गुलाली ओ दाई, उड़े अभिर गुलाली
जोत जावरा होत विषर्जन आज ह लागे खाली
अउ आबे जग जननी दुर्गा अम्बे शेरावाली
अम्बे शेरावाली ओ दाई, अम्बे शेरावाली
परमानन्द के झोलिया भर तैं माता होंगेस पहुनाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
जोरव जोरव जोरव जोरन हो
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
मोर दुर्गा दाई के होवत हे बिदाई
In English
jorav jorav jorav joran ho
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
jorav jorav jorav joran ho
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
chala chala deedee chala mor bhaee
saguree jaavat he mahaamaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
tor bina jag naav shahar ha sharag barobar laage
rigabig rigabig bijani bare o rathiya din as laage
rathiya din as laage o daee rathiya din as laage
maya ke bandhana ma nau din baandhe bida ke bera aage
sang tor chhootatee laage udaasee aankhi le aansoo bohaage
aankhi le aansoo bohaage o daee, aankhi le aansoo bohaage
sunna sunna gharu angana laagat he bhaaree karalaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
pachchhahar bhar bar jorav joran kanghee kokee koran
lugara polakha chunaree cholee aama paan ke toran
aama paan ke toran o daee ,aama paan ke toran
supalee tukanee tel ke gundee ter chaanur ke joran
tikalee phundaree churee mundaree, bandan chandan darpan
bandan chandan darpan o daee bandan chandan darpan
moongaamotee dava au tillee maeeya bar chana gud laee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
sagaree nahaavan chale mahaamaee maang bhare bammalaalee
naachat gaavat chale sevuq man ude abhir gulaalee
ude abhir gulaalee o daee, ude abhir gulaalee
jot jaavara hot visharjan aaj ha laage khaalee
au aabe jag jananee durga ambe sheraavaalee
ambe sheraavaalee o daee, ambe sheraavaalee
paramaanand ke jholiya bhar tain maata honges pahunaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
jorav jorav jorav joran ho
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
mor durga daee ke hovat he bidaee
Comments
Post a Comment