BIDAI GEET - ALKA CHANDRAKAR - BIHAV KALASH KARWA - CG SONG - BIHAV GEET
Album - BIHAV KALASH KARWA Singer - Alka Chandrakar Music - Madhav Chandakar, Ramnarayan Dhurve Recordist - Neeraj Verma Editor - Radhe Nirwan Graphics - Sushil Yadav Director - Mohan Sundrani Producer - Lakhi Sundrani
BIDAI GEET CG Song Download
Here is your download link!
दरकरी खड़े हे बरतिया
दरकरी खड़े हे बरतिया के दिमतरी खड़े हे गहा
अइसन सयानी रमोहि या
अइसन सयानी रमोहि या के चलो चलो कहत हे बारात
दाई मोर रोवत हे महल म
दाई मोर रोवत हे महल म ते ददा मोर रोवै दरबार
दाई तोर रोवै नोनी दरदाः
दाई तोर रोवै नोनी दरदर के ददा तोर रोवे गंगधार
भाई के रोवे ले छतिया भींज गे
भाई के रोवे ले छतिया भींज गे भौजी के जियरा कठोर
अइसन सयानी रमोहि या
अइसन सयानी रमोहि या के चलो चलो कहत हे बारात
दाई मोर रोवत हे महल म
दाई मोर रोवत हे महल म ते ददा मोर रोवै दरबार
मामी के रोए ले अचरा भींज गे
मामी के रोहे ले अचरा भींज गे
के ममा मोर रोवै गऊ गोहार
के ददा तोर रोवै गंगधार
के ददा तोर रोवै गंगधार
दरकरी खड़े हे बरतिया के दिमतरी खड़े हे गहा
अइसन सयानी रमोहि या
अइसन सयानी रमोहि या के चलो चलो कहत हे बारात
दाई मोर रोवत हे महल म
दाई मोर रोवत हे महल म ते ददा मोर रोवै दरबार
दाई तोर रोवै नोनी दरदाः
दाई तोर रोवै नोनी दरदर के ददा तोर रोवे गंगधार
भाई के रोवे ले छतिया भींज गे
भाई के रोवे ले छतिया भींज गे भौजी के जियरा कठोर
अइसन सयानी रमोहि या
अइसन सयानी रमोहि या के चलो चलो कहत हे बारात
दाई मोर रोवत हे महल म
दाई मोर रोवत हे महल म ते ददा मोर रोवै दरबार
मामी के रोए ले अचरा भींज गे
मामी के रोहे ले अचरा भींज गे
के ममा मोर रोवै गऊ गोहार
के ददा तोर रोवै गंगधार
के ददा तोर रोवै गंगधार
In English
darakaree khade he baratiya
darakaree khade he baratiya ke dimataree khade he gaha
aisan sayaanee ramohi ya
aisan sayaanee ramohi ya ke chalo chalo kahat he baaraat
daee mor rovat he mahal ma
daee mor rovat he mahal ma te dada mor rovai darabaar
daee tor rovai nonee daradaah
daee tor rovai nonee daradar ke dada tor rove gangadhaar
bhaee ke rove le chhatiya bheenj ge
bhaee ke rove le chhatiya bheenj ge bhaujee ke jiyara kathor
aisan sayaanee ramohi ya
aisan sayaanee ramohi ya ke chalo chalo kahat he baaraat
daee mor rovat he mahal ma
daee mor rovat he mahal ma te dada mor rovai darabaar
maamee ke roe le achara bheenj ge
maamee ke rohe le achara bheenj ge
ke mama mor rovai gaoo gohaar
ke dada tor rovai gangadhaar
ke dada tor rovai gangadhaar
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
Comments
Post a Comment